Sedari kecil saya gemar membelek kitab-kitab abang-abang dan kakak yang tersusun di susun di rumah. Walaupun tidak faham akan setiap baris kata yang tertulis di lembaran, namun saya tetap suka membelek-beleknya dan selalu berdoa agar Allah izinkan satu hari nanti saya diberi peluang dan masa untuk membaca dan mentelaah sebilangan besar kitab-kitab yang ada. amin.

Mata saya juga tidak akan lekang dari memandang ke rak buku setiap kali berkunjung ke rumah guru-guru dan sahabat-sahabat saya. Bahkan kadang-kadang saya rasa lebih rela lewat makan asalkan dapat baca buku yang saya suka, terutama buku yang bersifat triller seperti awang Murshid.

Bagi kawan-kawan yang juga suka membaca tetapi tidak mampu untuk membeli kitab-kitab yang teramat mahal harganya, usah berdukalara. Klik laman ini untuk membaca kitab-kitab turas yang lama, http://khizana.blogspot.com/ .

Atau jika kawan-kawan berminat untuk memiliki perpustakaan digital yang mengandungi 1,472 judul e-kitab merangkumi pelbagai madah boleh menghubungi:

1) Azhar (019-3642314)
2) Rahman (0122486001)

Bukan itu sahaja, dengan pembelian satu set (10dvd &9 cd) anda akan dibekalkan buku panduan senarai kitab-kitab &percuma maktabah syamilah yang mengandungi lebih 5,000 kitab.

Sungguh mudah bukan, kawan-kawan tidak perlu lagi membawa kitab banyak-banyak dan ia sangat mudah dalam membantu kita untuk membuat sebarang kertas kerja atau tugasan yang perlu disiapkan. Apa tunggu lagi. cepat,sebelum kehabisan tawaran istimewa.